Τα δεδομένα για Οφόε και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Τα δεδομένα για Οφόε και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Οφόε και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

bet365

Η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει ήδη κάνει επαφές για την απόκτηση του Οφόε, ωστόσο το θέμα έμεινε λίγο πίσω λόγω των διοικητικών αλλαγών και των επικείμενων εκλογών.
Για τον Οφόε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ υπάρχει από τον περασμένο Δεκέμβριο και φυσικά και τον Γενάρη.
Τα νεότερα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι έχουν γίνει επαφές και σε προχωρημένο επίπεδο για να κλείσει ο Οφόε στην Σπόρτινγκ όμως οι εξελίξεις με τον Μπρούνο Καρβάλιο, τα διοικητικά θέματα και οι επικείμενες εκλογές έφεραν το θέμα λίγο πίσω. Πλέον ο Σόουσα Σίντρα - υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι να πάει η ομάδα στις εκλογές - χειρίζεται το ζήτημα. Η Σπόρτινγκ πάντως δείχνει να έχει μες στις μεταγραφικές της προτεραιότητες την απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε και να επιδιώκει να τον κλείσει λίαν συντόμως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα