Στον Αστέρα... έπιασαν δουλειά

Gazzetta team
Στον Αστέρα... έπιασαν δουλειά

bet365

Υπό βροχή και με αρκετά «νέα» πρόσωπα, έγινε σήμερα η «πρώτη» των Αρκάδων ενόψει της νέας σεζόν
Στα... βάσανα επέστρεψαν σήμερα οι Αρκαδες. Ο Αστέρας έκανε την «πρώτη» του για τη νέα σεζόν και παρά τη βροχή, περίπου 100 φίλοι του βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθέωσαν τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του.
Από τα νέα αποκτήματα το παρών έδωσαν οι Παπαδόπουλος, Μπελόκ, Τασουλής, Βλάχος, Φερνάντεθ, ενώ ήταν και ο Γκοντό που επέστρεψε στην ομάδα από τον εξάμηνο δανεισμό του (είναι πιθανό να παραχωρηθεί εκ νέου).
Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μποροβήλος, έδωσε το «στίγμα» της ομάδας για την επόμενη σεζόν. «Είχαμε μία πετυχημένη χρονιά. Ας ελπίσουμε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και τον καινούργιο χρόνο. Είμαστε καλά και θα συνεχιστεί η ενίσχυση του ρόστερ. Είμαστε άλλωστε η μόνη ομάδα που έχει ενισχυθεί τόσο», είπε σχετικά και μετά αναφέρθηκε στα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν. «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος για τα εύκολα και τα δύσκολα. Η Χιμπέρνιαν είναι μία δύσκολη ομάδα,, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα