Ο Μάνος τα... σπάει στις προπονήσεις!

Ο Μάνος τα... σπάει στις προπονήσεις!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μάνος τα... σπάει στις προπονήσεις!

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος εξακολουθεί να κάνει διαφορά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και να ξεχωρίζει και στα διτέρματα. Σκόραρε δύο φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να χωρίσει τους παίκτες του σε δύο 11άδες για να παίξουν δίτερμα. Στην μία ομάδα ήταν οι Γιαννιώτης, Σάλιακας, Ένγκελς, Νικολάου, Μαρτίνης, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μάριν, Βέργος, Πάρντο και Μάνος.
Στην άλλη οι Χουτεσιώτης (σ.σ. έπαιξε στην θέση του μετά ο Σκαφίδας), Ελαμπντελαουί, Μποσκουίδης, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Ρομάο, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μανθάτης και Τζούρτζεβιτς. Ο Μάνος στο δίτερμα έβαλε 2 γκολ και έδειξε ξανά τα προσόντα του για το 2-1 της ομάδας του. Ο Φορτούνης έβαλε 1 τέρμα ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ήταν όμως και πολύ ικανοποιημένος με τον Μάνο. Ήταν το τελευταίο δίτερμα επί ελληνικού εδάφους με τον Παπέ Σισέ να λείπει με άδεια λόγω του γάμου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα