O μπαμπάς Πρίγιοβιτς και η… Βασιλεία (pic)

O μπαμπάς Πρίγιοβιτς και η… Βασιλεία (pic)

O μπαμπάς Πρίγιοβιτς και η… Βασιλεία (pic)

bet365

Η φωτογραφία που «ανέβασε» ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ στο Instagram μαζί με τον πατέρα του και η δεδομένη απόφαση να «τρέξει» για να είναι έτοιμος στα δύο ματς με τη Βασιλεία!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η Σερβία μπορεί να έχασε από την Ελβετία (2-1) και να περιορίστηκαν σημαντικά οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Μουντιάλ, ωστόσο εκείνη την ημέρα στο Καλίνιγκραντ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αν και δεν αγωνίστηκε, έδειχνε χαρούμενος.

Ο λόγος; Η παρουσία των γονιών του, Μιλένκο και Μιριάνα, που οδήγησαν 1.450 χιλιόμετρα για να φτάσουν στη ρωσική πόλη, και οι λίγες στιγμές που πέρασε μαζί τους στο ξενοδοχείο της σέρβικης αποστολής. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που «ανέβασε» ο Πρίγιοβιτς χαρακτηρίζει τον πατέρα του «το πρότυπό μου».

Την Τετάρτη (27/6) η Σερβία αντιμετωπίζει τη Βραζιλία και θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν οι «αετοί» αποκλειστούν τότε ο «Πρίγιο» αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει κανονικά το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία, που θα ξεκινήσει τις 8 Ιουλίου.

Ο Σέρβος επιθετικός έχει επικοινωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Παντελή Κωνσταντινίδη τις τελευταίες ημέρες και έδειξε αποφασισμένος να «τρέξει» για να προλάβει τα δύο κρίσιμα ματς του «Δικεφάλου» κόντρα στη Βασιλεία.

Εννοείται πως αν συμβούν όλα αυτά θα υπάρχει στη συνέχεια να υπάρχει ειδική διαχείριση για τον 28χρονο φορ (που δεν έχει και το πιο εύκολο κορμί) προκειμένου και να ξεκουραστεί και να μπορέσει να ανταποκριθεί κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν.

MOJ UZOR!!! Hvala na podršci!!!!Idemo dalje name predaje

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα