Αρέσει ο Μαϊκόν για το φτερό της επίθεσης!

Αρέσει ο Μαϊκόν για το φτερό της επίθεσης!

Γιώργος Τσακίρης
Αρέσει ο Μαϊκόν για το φτερό της επίθεσης!

bet365

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ είναι ο Βραζιλιάνος άσος της Αντάλιασπορ που έχει σοβαρά οικονομικά ζητήματα.

Η ΑΕΚ φουλάρει για τις μεταγραφικές της κινήσεις και φυσικά εκτός από την περίπτωση φορ, όπου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τον Εζέκιελ Πόνσε, η Ένωση θέλει να κινηθεί άμεσα και για την προσθήκη ενός εξτρέμ.

Έτσι, μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι ο 28χρονος Βραζιλιάνος Μαϊκόν Μάρκες που αγωνίζεται στην τουρκική Αντάλιασπορ. Ο Μαϊκόν είναι δεξιοπόδαρος και η φυσική του θέση είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και από την αριστερή πλευρά.

Το συμβόλαιό του στην Αντάλιασπορ, στην οποία μεταγράφηκε το περσινό καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, λήγει το 2020, και δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση από οικονομικής άποψης. Ωστόσο, τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρκικός σύλλογος είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Μαϊκόν αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να έχει τη δυνατότητα τόσο να μοιράσει ασίστ όσο και να σκοράρει. Διαθέτει με λίγα λόγια δηλαδή τα στοιχεία που αναζητεί ο Ουζουνίδης για τις προσθήκες που επιθυμεί να κάνει στα «φτερά» της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάρκες για μία επταετία (2010-2017) αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας γεμάτες χρονιές και καταγράφοντας συμμετοχές και στις σεζόν που η ρωσική ομάδα αγωνίστηκε στο Europa League. Μάλιστα, ο Μαϊκόν είχε σκοράρει στη νίκη (1-3) της Λοκομοτίβ Μόσχας στο Ολυμπιακό Στάδιο επί της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League τον Νοέμβριο του 2011.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα