Πήρε Μπεντινέλι ο Απόλλων (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Πήρε Μπεντινέλι ο Απόλλων (vid)

bet365

Η Λοντρίνα ανακοίνωσε πως ο 25χρονος κεντρικός χαφ θα συνεχίσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ανυπόμονος έδειξε ο παίκτης, που σχολίασε ότι «θα είναι μία νέα εμπειρία».
Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απέκτησε τον Τόμας Τζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι. Η μετακίνηση του 25χρονου κεντρικού χαφ ανακοινώθηκε από την Λοντρίνα όπου και ανήκε, ενώ ο ίδιος σχολίασε πως «θα είναι μία νέα εμπειρία στη ζωή μου και την καριέρα μου. Εύχομαι τα καλύτερα στη Λοντρίνα»,
Ο Βραζιλιάνος χαφ - στην πατρίδα του κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλων - ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φλαμένγκο, με την οποία κατέκτησε τίτλος στις «μικρές» κατηγορίες. Ακολούθησε η Πόντε Πέτρα, η Σπορτ και Κρουζ, ενώ το 2013 έπαιξε στη Serie B με τη φανέλα της Σιένα. Το 2015 αγωνίστηκε στις ΗΠΑ με την ομάδα του Σιάτλ και πλέον θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα