«Όταν μου τηλεφώνησε ο Ερέρα, οι άλλες προτάσεις πήγαν στην άκρη»

«Όταν μου τηλεφώνησε ο Ερέρα, οι άλλες προτάσεις πήγαν στην άκρη»

«Όταν μου τηλεφώνησε ο Ερέρα, οι άλλες προτάσεις πήγαν στην άκρη»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική συνεργασίας του με τον Άρη, ο Μπιέλ Κομπανί δεν έκρυψε την έντονη επιθυμία συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με αξεπέραστο live στοίχημα και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε στο Ρ/Σ Metropolis 95.5 επιβεβαιώνοντας ότι είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Άρη. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα συνεργασίας, ο ατζέντης μου συζητάει με τους ανθρώπους του Άρη και θεωρώ ότι για μένα είναι μια φοβερή ευκαιρία. Γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα με ιστορία, τεράστια σημασία στο ελληνικό Πρωτάθλημα και απίστευτος φιλάθλους. Συν τοις άλλοις, είναι ο Πάκο Ερέρα τον οποίον γνωρίζω πολύ καλά από την Ισπανία. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και προπονητής», είπε.

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ισπανό προπονητή του Άρη, απάντησε: «Ναι… Όταν μου τηλεφώνησε ο Πάκο Ερέρα έβαλα όλα τα άλλα στην άκρη. Ο Άρης είναι η πρώτη μου επιλογή. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον κόουτς». Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τους «κίτρινους», απάντησε… «εννοείται. Είναι φοβερό κλαμπ ο Άρης. Ο Πάκο Ερέρα είναι τρομερά έμπειρος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλή δουλειά. Θα είναι τιμή για μένα να συνεργαστώ μαζί του».

Best of internet