«Όταν μου τηλεφώνησε ο Ερέρα, οι άλλες προτάσεις πήγαν στην άκρη»

«Όταν μου τηλεφώνησε ο Ερέρα, οι άλλες προτάσεις πήγαν στην άκρη»

«Όταν μου τηλεφώνησε ο Ερέρα, οι άλλες προτάσεις πήγαν στην άκρη»

bet365

Ενθουσιασμένος με την προοπτική συνεργασίας του με τον Άρη, ο Μπιέλ Κομπανί δεν έκρυψε την έντονη επιθυμία συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με αξεπέραστο live στοίχημα και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε στο Ρ/Σ Metropolis 95.5 επιβεβαιώνοντας ότι είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Άρη. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα συνεργασίας, ο ατζέντης μου συζητάει με τους ανθρώπους του Άρη και θεωρώ ότι για μένα είναι μια φοβερή ευκαιρία. Γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα με ιστορία, τεράστια σημασία στο ελληνικό Πρωτάθλημα και απίστευτος φιλάθλους. Συν τοις άλλοις, είναι ο Πάκο Ερέρα τον οποίον γνωρίζω πολύ καλά από την Ισπανία. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος και προπονητής», είπε.

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ισπανό προπονητή του Άρη, απάντησε: «Ναι… Όταν μου τηλεφώνησε ο Πάκο Ερέρα έβαλα όλα τα άλλα στην άκρη. Ο Άρης είναι η πρώτη μου επιλογή. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον κόουτς». Ερωτηθείς για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τους «κίτρινους», απάντησε… «εννοείται. Είναι φοβερό κλαμπ ο Άρης. Ο Πάκο Ερέρα είναι τρομερά έμπειρος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλή δουλειά. Θα είναι τιμή για μένα να συνεργαστώ μαζί του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα