Εφτασε στο Ντίσελντορφ ο ΠΑΟΚ

Εφτασε στο Ντίσελντορφ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Εφτασε στο Ντίσελντορφ ο ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε στο Ντίσελντορφ και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με αξεπέραστο live στοίχημα και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «ασπρόμαυροι» αναχώρησαν το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με προορισμό το Ντίσελντορφ και από εκεί σε λίγο θα μεταβούν οδικώς στο Χορστ και στο ξενοδοχείο Park Hotel, στις εγκαταστάσεις του οποίου μέχρι τις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή για την Ολλανδία και το Χορστ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μαζί του 28 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Γλύκος, Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος , Κίτσιου, Χαρίσης, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας , Μπαλογιάννης, Σάχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μυστακίδης, Κουλούρης και Ζαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα