Ο Άρης παίρνει τον Ισπανό Κομπανί!

Ο Άρης παίρνει τον Ισπανό Κομπανί!

Ο Άρης παίρνει τον Ισπανό Κομπανί!

bet365

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο 25χρονος δεξιός μπακ, Μπιέλ Κομπανί.

Σερβία - Ελβετία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα www.protathlima.com ο Άρης να έχει συμφωνήσει με τον 25χρονο δεξιό μπακ Μπιέλ Κομπανί και πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πράγματι ο παίκτης ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στην Πάφο και σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήδη ετοίμασε τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη καθώς είναι δεδομένη η συμφωνία του με τον Άρη. Ο Κομπανί είναι γέννημα-θρέμμα της Μαγιόρκα καθώς αγωνίστηκε τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα της τελευταίας από το 2011 έως και το 2017 μετρώντας συνολικά 135 συμμετοχές. Πέρυσι, με τη φανέλα της Πάφου αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα