Μούγιακιτς κι επίσημα στον Ατρόμητο

Μούγιακιτς κι επίσημα στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Μούγιακιτς κι επίσημα στον Ατρόμητο

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είναι κι επίσημα ο Αρμίν Μούγιακιτς, με την ΠΑΕ να τον ανακοινώνει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ακόμα μια μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, απέκτησαν τον Αρμίν Μούγιακιτς από την Ραπίντ Βιένης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας, το πρωί της Τρίτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο. Ο ίδιος, μίλησε στο gazzetta.gr για την νέα πρόκληση της καριέρας του δείχνοντας ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με μεγάλη χαρά υποδέχεται το τρίτο της φετινό μεταγραφικό απόκτημα για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, τον Armin Mujakic!

Ο 23χρονος Αυστριακός επιθετικός αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της Ραπίντ Βιέννης και γνωρίζει πολύ καλά τη φιλοσοφία και τις τακτικές του προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος έδωσε την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Armin Mujakic που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Armin Mujakic έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα μου με τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Πρόκειται για μια ιδανική εξέλιξη για μένα αφού ο σύλλογος έχει τη δικιά του ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρόκειται για την πρώτη μου ευκαιρία εκτός της χώρας μου και από την πρώτη στιγμή συνάντησα εξαιρετική ατμόσφαιρα τόσο στον Ατρόμητο όσο και στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμφωνία τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο. Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω και πάλι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ στο Europa League και εύχομαι να ευχαριστήσω με την απόδοσή μου τον κόσμο της ομάδας».

Την περσινή σεζόν ο Mujakic αγωνίστηκε στην Ραπίντ Βιέννης έχοντας 23 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 ασιστ. Αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, με κυρίως θέση αυτή του σέντερ φορ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

Θα φορέσει το νούμερο «7» στη φανέλα του.

Armin Mujakic welcome to Atromitos F.C.!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα