«ΑΕΚ για Μπονγκοντά»

«ΑΕΚ για Μπονγκοντά»

Gazzetta team
«ΑΕΚ για Μπονγκοντά»

bet365

Βελγικό δημοσίευμα θέλει την Ενωση να εξετάζει και την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ της Θέλτα.

Οι Κιτρινόμαυροι στοχεύουν στην ενίσχυση τους στα άκρα της επίθεσης και αν πιστέψουμε τους Βέλγους, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι και αυτή του Τεό Μπονγκοντά. Είναι 23 ετών και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από τη Θέλτα σε Τραμπζονσπόρ (ως τον Ιανουάριο) και Ζούλτε Βάρεγκεμ (από τον Ιανουάριο κι έπειτα). Ο απολογισμός του ήταν συνολικά 19 συμμετοχές με 7 γκολ και 4 ασίστ, με αποτέλεσμα βελγική ιστοσελίδα να υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ, όπως και ομάδες από Ισπανία και Γερμανία, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βραζιλία - Ελβετία, αν o Κουτίνιο σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα