Τα πρώτα... σύννεφα για Πιεμπονγκσάντ

Τα πρώτα... σύννεφα για Πιεμπονγκσάντ

Τα πρώτα... σύννεφα για Πιεμπονγκσάντ

Ο ρόλος της Κυβέρνησης στην συμφωνία με την Pan Asia και το ακραίο ενδεχόμενο της απόσυρσης του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ. Η καθυστέρηση με Δώνη.

Είναι κοινό μυστικό πως το ενδιαφέρον της Pan Asia για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, προήλθε μετά από κυβερνητική πρωτοβουλία υπό τον φόβο το «τριφύλλι» να «σκάσει» στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βραζιλία - Ελβετία, αν o Κουτίνιο σκοράρει  το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 

Το δέλεαρ ήταν κάποιες άλλες επαγγελματικές συμφωνίες, κυρίως για real estate, οι οποίες ενεργοποίησαν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ σχετικά με τους «πράσινους», με τις εξελίξεις σιγά σιγά για την αλλαγή σκυτάλης να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο έλεγχος δεν έχει βγάλει κρυμμένα στοιχεία, η ΑΜΚ προκηρύχθηκε και όλα δείχνουν οτι θα τελειώσει θετικά το deal...

Βέβαια το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει και κάποια σύννεφα, με μία μικρή ανησυχία να εκφράζεται από την πλευρά του Ταϊλανδού στην Ελλάδα.

Αυτή αφορά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για τις επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια στο fund.

Υπάρχει βέβαια η αισιοδοξία οτι και αυτό το θέμα θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, όμως αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόσυρσης του ενδιαφέροντος για τον Παναθηναϊκό.

Καθυστέρηση με Δώνη

Παράλληλα, το θέμα με την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων» έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά... Μπορεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο Νίκος Νταμπίζας να λειτουργούν σαν επίσημα μέλη της ομάδας, όμως η απουσία ανακοίνωσης μέχρι στιγμής δείχνει το πρόβλημα επικοινωνίας που υπάρχει με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Best of internet