Σκέψεις για τον Άλεξ Λόπεζ

Σκέψεις για τον Άλεξ Λόπεζ

Σκέψεις για τον Άλεξ Λόπεζ

bet365

Στο μυαλό του Πάκο Ερέρα είναι λογικό να βρίσκονται παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχει στη λίστα του Ισπανού τεχνικού του Άρη και ο Άλεξ Λόπεθ.

Ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτιγκ Χιχόν και συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των παικτών με τους οποίους συνεργάστηκε ο 64χρονος τεχνικός στο παρελθόν. Για την ακρίβεια, συνυπήρξαν για τρία χρόνια (2010-13) στη Θέλτα, ήταν μαζί στη Σπόρτιγκ Χιχόν αλλά και στη Βαγιαδολίδ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και για τον οποίον βέβαια ο Ερέρα έχει εμπεριστατωμένη άποψη. Μένει να φανεί αν θα τον απασχολήσει άμεσα.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βραζιλία - Ελβετία, αν o Κουτίνιο σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα