Η περίπτωση του Βιγκέρα και οι σκέψεις του Ερέρα

Η περίπτωση του Βιγκέρα και οι σκέψεις του Ερέρα

Η περίπτωση του Βιγκέρα και οι σκέψεις του Ερέρα

bet365

Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μπόρχα Βιγκέρα αλλά η αλήθεια είναι ότι ο 31χρονος επιθετικός δεν αποτελεί τη βασική επιλογή του Πάκο Ερέρα.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «eldesmarque.com» σημειώνει το ενδιαφέρον του Πάκο Ερέρα για τον Μπόρχα Βιγκέρα, τονίζοντας ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τη συνύπαρξή τους στη Σπόρτιγκ Χιχόν. Η αλήθεια είναι ότι ο 31χρονος επιθετικός δεν είναι η κύρια επιλογή του Ισπανού προπονητή του Άρη. Το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες του σεζόν – με τη φανέλα της Χιχόν – σημείωσε μόλις ένα τέρμα σε 27 συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2 είναι λογικό να βάζει σε σκέψεις τόσο στον 64χρονο προπονητή όσο και τους ανθρώπους του Άρη και φυσικά να έχουν κάτι άλλο κατά νου.

Προτάθηκε ο Τζιανπάολο Πατσίνι

Ένας ακόμη επιθετικός που προτάθηκε στους Θεσσαλονικείς είναι ο Τζιανπάολο Πατσίνι. Ο 36χρονος επιθετικός έχει παραστάσεις από μια σπουδαία καριέρα - καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Μίλαν, Ιντερ, Αταλάντα, Φιορεντίνα και Ουντινέζε - αλλά η περίπτωσή του μοιάζει απρόσιτη οικονομικά και γενικώς μη εφικτή. Χθεσινό δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου ανέφερε ότι ο Πατσίνι είναι μια ανάσα από την Πάρμα. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη στοιχείο. Ο Πάκο Ερέρα έχει στο μυαλό του δύο περιπτώσεις παικτών από τη Λατινική Αμερική και σκοπεύει πρωτίστως να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την απόκτηση ενός εκ των δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα