Το «ρευστό»... κεφάλαιο Ομο

Gazzetta team
Το «ρευστό»... κεφάλαιο Ομο

bet365

Ο έμπειρος χαφ δεν έχει ανανεώσει με τη Λαμία και υποψήφιοι «μνηστήρες», εντός και εκτός συνόρων, καραδοκούν
Σε εκκρεμότητα είναι για τη Λαμία το ζήτημα του Σουλεϊμάν Ομο και πλέον εγείρονται «ερωτηματικά» γύρω από το μέλλον του 33χρονου χαφ. Ο οποίος για δύο σερί σεζόν συνθέτει το «δίδυμο» της ομάδας στο «6»-«8», μαζί με τον Μπλάζιτς, και συνολικά μετρά 59 ματς και 8 γκολ με τη φανέλα της.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες το θέμα του δεν έχει ξεκαθαρίσει προς κάποια κατεύθυνση, όμως παραμένει «ρευστό», κάτι που δίνει το... δικαίωμα σε υποψήφιους «μνηστήρες» να καραδοκούν. Αλλωστε εκτός από τους εγχώριους υπάρχουν και από το εξωτερικό, αφού από καιρό «τσεκάρεται» από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας. Τη στιγμή μάλιστα που «τρέχουν» και οι διαδικασίες για την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου που βάσει νόμου δικαιούται να λάβει. Μόλις συμβεί αυτό, θα λογίζεται ως κοινοτικός. Ετσι λοιπόν το «κεφάλαιο Ομο» δείχνει «ανοικτό» για την ομάδα της Φθιώτιδας και όχι μόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα