«Στον Αστέρα ο Μπελόκ»

Γιώργος Ντυμένος
«Στον Αστέρα ο Μπελόκ»

bet365

Οι Αργεντινοί μετέδωσαν πως ο 24χρονος χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Αρκάδες, καθώς υπάρχει σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
«Μπαράζ» πληροφοριών υπάρχουν τις τελευταίες ώρες πέρα από τον Ατλαντικό, γύρω από το «φλερτ» του Αστέρα με τον Φράνκο Μπελόκ. Αρχικά στην Αργεντινή ανέφεραν πως οι Αρκάδες εξετάζουν και μάλιστα σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του, αλλά πλέον κάνουν λόγο για τελειωμένο deal. Μάλιστα σχολιάζουν πως ο 24χρονος χαφ (παίζει στο «6» και το «8») θα συνεχίσει μεν στον Αστέρα με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά την ίδια στιγμή η Ιντεπεντιέντε διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 25%.
Ετσι αν επιβεβαιωθούν, ο νεαρός μέσος που έπαιζε πέρσι στην Ολίμπο με τη μορφή του δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε, αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα