Πρίγιοβιτς: «Σας ευχαριστώ όλους»! (vid)

Πρίγιοβιτς: «Σας ευχαριστώ όλους»! (vid)

Πρίγιοβιτς: «Σας ευχαριστώ όλους»! (vid)

bet365

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Σερβίας στη Ρωσία, αλλά όπως δείχνει δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ και όλα πέρασε μέσα στη σεζόν, για την οποία έχει και ένα… μήνυμα.

Ο Σέρβος επιθετικός φρόντισε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, να ευχαριστήσει το κλαμπ και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την εκπληκτική σεζόν που έζησαν και για την προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους να πάει η ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο.

«Σας ευχαριστώ γι΄ αυτήν την εκπληκτική σεζόν. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα να παίζω γι΄ αυτούς τους οπαδούς, γι΄ αυτό το κλαμπ, γι΄ αυτήν την οικογένεια, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να πάει σε υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρίγιοβιτς συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα βίντεο με στιγμές του ίδιου μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα φρόντισε να βάλει και δύο εικονίδια με τρόπαια (κύπελλα) θέλοντας να στείλει το δικό του… μήνυμα αναφορικά με την περσινή σεζόν!

Thank you PAOK FC for this amazing Season!!! Its a plesure too play for this Fans,Club & Family and help PAOK FC to grow to the next level

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα