«Ο Πούκι δεν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Πούκι δεν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Πούκι δεν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Η κατηγορηματική διάψευση του Τέεμου Τούρουνεν, μάνατζερ του Τέεμου Πούκι, αναφορικά με όσα γράφονται και λέγονται περί οριστικής συμφωνίας του Φινλανδού φορ με τον ΠΑΟΚ.

Για παιχνίδια… επιπέδου, SportingBet. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας και σε άλλα πολλά, η πλατφόρμα σου είναι SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

«Δεν είναι αλήθεια. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά: Το περασμένο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή την ώρα», υποστήριξε την Τρίτη (12/6) ο εκπρόσωπος του Πούκι μιλώντας σε φινλανδικά ΜΜΕ.

Αυτή είναι και η πραγματικότητα, καθώς ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 28χρονου φορ, τον οποίο θέλει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν έχει φτάσει σε καμία οριστική συμφωνία.

Γι' αυτό και ο Πούκι δεν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη. «Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε…», εξήγησε ο Τούρουνεν.

Το μόνο που επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του Φινλανδού επιθετικού είναι το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά όπως τόνισε ο ατζέντης του δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα