Στον ΟΦΗ ο Κοροβέσης (pic)

Στον ΟΦΗ ο Κοροβέσης (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Στον ΟΦΗ ο Κοροβέσης (pic)

bet365

Ο Νίκος Κοροβέσης αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, συμφωνώντας για έναν χρόνο με τους Κρητικούς, ώστε να φορέσει τη φανέλα τους στην επάνοδό τους στη Super League.

Δυο καλές, μια ανάποδη, δυο καλές, μια ανάποδη! Η θεία Βίστα πλέκει το κασκόλ στο Μουντιάλ!

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Κοροβέσης, που τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ηρακλείου σε μονοετές συμβόλαιο.

Ο 26χρονος αριστερός χαφ επρόκειτο να ανακοινωθεί το βράδυ της Δευτέρας (11/6), κάτι που δεν συνέβη. Τελικά η ανακοίνωση ήρθε μέσω Facebook το μεσημέρι της Τρίτης (12/6), με τον σύλλογο να αναρτά μια φωτογραφία του με τη λεζάντα: «Νικο Κοροβεση καλως ηρθες στην ΟΦΑΡΑ μας!»

Έτσι, ο Κοροβέσης θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ, στην 6η ομάδα της καριέρας του, μετά τον Παναιγιάλειο (2010/11), τον Απόλλωνα Σμύρνης (2011/12), τον ΠΑΣ Γιάννινα (2012-2015, 2017), τον ΠΑΟΚ (2015-2017) και τον Πλατανιά (2017/18).

Πλέον οι Ηρακλειώτες στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση σε άλλες θέσεις, όπου έχουν κριθεί απαραίτητες οι προσθήκες, με τον Νίκο Κυριακίδη, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον σύλλογο και τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που παραχωρείται δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα