Η εβδομάδα του Ρισβάνη στον Ατρόμητο...

Η εβδομάδα του Ρισβάνη στον Ατρόμητο...

Νίκος Μαρούδας
Η εβδομάδα του Ρισβάνη στον Ατρόμητο...

bet365

Ούτε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήρθε η απάντηση από τον Σπύρο Ρισβάνη στον Ατρόμητο, αλλά ούτε και την Δευτέρα. Τελειώνει όπως και να έχει μέσα στην εβδομάδα η υπόθεση.

Χωρίς κάποια εξέλιξη παραμένει η υπόθεση παραμονής του Σπύρου Ρισβάνη στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Έλληνα αμυντικό κι περιμένουν την απάντησή του κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν πως αυτή θα δινόταν το αργότερο μέχρι και σήμερα Δευτέρα. Τελικά ο Ρισβάνης δεν απάντησε στους ανθρώπους του Ατρόμητου, αντιθέτως ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα, τον οποίο και πήρε με τους Περιστεριώτες να τον περιμένουν και για την εβδομάδα αυτή. Ο Έλληνας αμυντικός είναι ολοφάνερο πως κάτι περιμένει από το εξωτερικό και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί...

Ωστόσο από την άλλη στον Ατρόμητο δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν για πολύ ακόμα... Πρέπει να τρέξουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό λόγω Europa League κι έτσι αναμένεται να περιμένουν την απάντηση του Σπύρου Ρισβάνη που συνεχίζει να είναι προτεραιότητα για εκείνους κι αυτή την εβδομάδα. Αν όμως δεν υπάρξει και πάλι κάποια απάντηση, τότε αναγκαστικά θα κοιτάξουν τις εναλλακτικές, παίρνοντας και τις 300.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Γιαννιώτη στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα