Μπάρι ΜακΚέι ο δεύτερος! (vid)

Μπάρι ΜακΚέι ο δεύτερος! (vid)

Αντώνης Σαούλης
Μπάρι ΜακΚέι ο δεύτερος! (vid)

bet365

Ο Σκωτσέζος εξτρέμ θα είναι σήμερα ή (λογικά) αύριο στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μπορεί να είναι εβδομάδα Μουντιάλ για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα είναι εβδομάδα μεταγραφών. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις που έχουν και να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορο. Ωστόσο για την ώρα η μόνη προσθήκη που έχει γίνει επίσημα από τον Ολυμπιακό είναι αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Aυτό όμως πρόκειται ν' αλλάξει γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Αγγλία ο Μπάρι ΜακΚέι θα είναι στην Ελλάδα σήμερα ή το αργότερο αύριο (σενάριο που φαντάζει και ως το πιο πιθανό) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Προφανώς δεν αποτελεί είδηση ότι Ολυμπιακός και Νότιγχαμ... συμφώνησαν για το deal αλλά από τους «ερυθρόλευκους» δεν υπήρχε η παραμικρή επίσημη ενημέρωση για το τυπικό της μεταγραφής.

Ο Μπάρι ΜακΚέι λοιπόν θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» με τον Σκωτσέζο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο έως το 2021 όπως είχαν αποκαλύψει από χθες οι συμπατριώτες του. Στην Αθήνα λοιπόν και ο ΜακΚέι με τον Ολυμπιακό να προχωράει στην συνέχεια τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του, με σειρά να παίρνει ο Μίγκελ Ανχελ Γκερέρο που όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΚΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...

Στον Ολυμπιακό πήγαν εξαρχής στην επιλογή του ΜακΚέι διότι στο πρόσωπό του είδαν έναν ικανό και χαρισματικό μεσοεπιθετικό, του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν τα έχει κάποιος εξτρέμ της ομάδας αυτήν την στιγμή. Εκτός από τον ΜακΚέι ο πειραϊκός σύλλογος που έχει ανακοινώσει Χριστοδουλόπουλο και έχει κλειδώσει οριστικά τις υποθέσεις των Φετφατζίδη και Ευαγγέλου πρόκειται να κινηθεί και για έναν ακόμα πλάγιο επιθετικό. Σημειώνεται πως στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός από μεταγραφικές ανάγκες αναζητάει τουλάχιστον έναν στόπερ, ένα εξάρι ή ένα εξαροοκτάρι, έναν ακόμα εξτρέμ πέραν του ΜακΚέι όπως αναφέραμε ενώ για τον φορ υπάρχει η επιλογή του Γκερέρο.

Εάν και εφόσον φύγει ο Ανσαριφάρντ (σ.σ. κάτι που θα φανεί μες στο Μουντιάλ ή μετά το πέρας του) θα πάει και για βασικό κυνηγό. Βέβαια υπάρχει και η παράμετρος των συμβολαίων που θέλει να... απαγκιστρωθεί ο Ολυμπιακός. Παίκτες που δεν υπολογίζονται και πρέπει να βρουν άμεσα ομάδα για να φύγουν. Υποθέσεις όπως του Οφόε για παράδειγμα που παραμένουν δύσκολες. Βέβαια το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είθισται ο Ολυμπιακός στα μεταγραφικά του να απασχολεί και να ασχολείται μέχρι και την... 1η Σεπτεμβρίου... Είτε σε επίπεδο προσθηκών είτε σε εκείνο των αποχωρήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα