«Βλέπει» Γκανσά η ΑΕΛ (vid)

«Βλέπει» Γκανσά η ΑΕΛ (vid)

Γιώργος Ντυμένος
«Βλέπει» Γκανσά η ΑΕΛ (vid)

bet365

Οι «βυσσινί» εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Γκανέζου φορ που αγωνίζονταν στην Αλ Σαμπάμπ

Το Predictor* ντύνεται Μουντιαλικά και σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €500.000 μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΛ δεν θα αποκτήσει μόνο έναν φορ και αυτό σημαίνει πως ο Σάμι Φρίουι θα πλαισιωθεί και από κάποιον επιπλέον «νέο» στράικερ. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ψηλά στην λίστα της ΑΕΛ είναι ο Ρόμπερτ Γκανσά. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό από την Γκάνα, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Αλ Σαμπ του Ομάν (14 συμμετοχές/10 γκολ), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην Ταϊλάνδη με την Νορθ Μπανγκόγκ. Μάλιστα πέρσι κατέκτησε και τον τίτλο στο Ομάν. Ο νεαρός στράικερ έχει ύψος 1.84 και παίζει κυρίως «φουνταριστός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα