Ανακοίνωσε και Βάντερσον η Λαμία

Ανακοίνωσε και Βάντερσον η Λαμία

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάντερσον Σκαρντοβέλι, που υπέγραψε ως ελεύθερος από τον Πλατανιά και θα συναντήσει εκ νέου τους Πλιάτσικα και Δημούτσο.

Κροατία – Σενεγάλη και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μόντριτς σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Βάντερσον ο... τέταρτος! Μετά τους Βασίλη Πλιάτσικα, Ελίνι Δημούτσο και Ντένις Επστάιν, η Λαμία απέκτησε και τον 34χρονο πρώην στόπερ του Πλατανιά, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, που υπέγραψε με τους «κυανόλευκους» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τα χρώματα των Φθιωτών.

Στη Λαμία θα συναντήσει τους δυο πρώτους, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στους Χανιώτες κατά τη σεζόν 2017/18. Τότε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο 34χρονος (27/09/84), Βραζιλιάνος αμυντικός, την προηγούμενη χρονιά φορούσε την φανέλα του Πλατανιά, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κορίνθιανς, Ιτουάνο (δανεικός), Σάο Μπέντο (δανεικός), Κάμπο Γκράντε, Σιένα (δανεικός), Μαρτίνα (δανεικός), Τρεβίζο (δανεικός), ΠΑΣ Γιάννινα, Χαζάρ, Παουλίστα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η ομάδα της Φθιώτιδας έχει συζητήσει και με άλλους δυο παίκτες των Κρητικών, Αντώνη Πετρόπουλο, δίχως ωστόσο να υπάρχει κάτι νεότερο για τον 32χρονο επιθετικό, καθώς και με τον Χρήστο Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα