Συμφώνησε με Κονέ η ΑΕΚ

Συμφώνησε με Κονέ η ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησε με Κονέ η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Κονέ και αυτό που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την Ουντινέζε.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Πολωνία - Χιλή, αν o Λεβαντόφσκι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν και μετά τον Μπάρκα προχωράνε την υπόθεση Κονέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», η Ένωση συμφώνησε ήδη με τον Παναγιώτη Κονέ για την παραμονή του στην ομάδα, και πλέον απομένει να λυθεί το συμβόλαιο του με την Ουντινέζε για να ολοκληρωθεί και τυποικά η συμφωνία.

Η ιταλική ομάδα δεν υπολογίζει τον Κονέ και θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του κάτι που λογικά θα γίνει αφού και του ποδοσφαιριστή επιθυμία είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Κονέ με την Ουντινέζε λήγει το καλοκαίρι του 2019 και μόλις βρεθεί συμφωνία για το ύψος της αποζημίωσης τότε άμεσα ο Κονέ θα υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα