Ο Μάντζιος ανέλαβε τον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Ο Μάντζιος ανέλαβε τον Λεβαδειακό

bet365

Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 48χρονου τεχνικού, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ζοσέ Ανιγκό
Το αναμενόμενο έγινε και επίσημο, καθώς ο Ακης Μάντζιος είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού. Ο 48χρονος κόουτς «έπαιζε» από καιρό και έδειχνε το πρώτο φαβορί ώστε να διαδεχθεί τον Ζοσέ Ανγκό, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ετσι θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, καθώς στο παρελθόν διατέλεσε ξανά τεχνικός των «πράσινων».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα Τεχνικό, Άκη Μάντζιο.
Ο Άκης Μάντζιος γεννήθηκε στις 21-10-1969. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε για 9 σεζόν στον Πανιώνιο, 2 σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης και 2 στον Ιωνικό.
Από το 2008 έως σήμερα έχει θητεύσει ως Τεχνικός της ομάδας Χαιδάρι, Θρασύβουλος ,Πανιώνιος, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Απόλλωνας καθώς επίσης και στην ΠΑΕ Λεβαδειακός τις ποδοσφαιρικές περιόδους Δεκέμβρη 2014 έως Μάιο 2015 και τη σεζόν 2015-2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα