Το πλάνο του Παναιτωλικού

Το πλάνο του Παναιτωλικού

bet365

Τα «καναρίνια» έχουν μεν την αβεβαιότητα του τηλεοπτικού συμβολαίου, αλλά δεν «καίγονται» για πολλές μεταγραφές
Στις ομάδες που επικρατεί τηλεοπτική αβεβαιότητα συγκαταλέγεται ο Παναιτωλικός, κάτι που είναι λογικό να «φρενάρει», σε μεγάλο βαθμό, τα μεταγραφικά του ζητήματα. Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι – αναμενόμενες – προσθήκες των νεαρών Αγρόδημου, Κοκκόρη, ενώ από το «μέτωπο» των ελεύθερων ανανέωσε ο Τσοκάνης. Οι Μπράβο, Ρόσα, Ροντρίγκες αποχώρησαν, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπεχαράνο, ενώ ο Τσέναμο είναι πιθανό να αναλάβει πόστο στο τιμ του Τραϊανού Δέλλα. Ετσι σε σχέση με πέρσι είναι στο «-4» και το «μεγάλο» κενό παρουσιάζεται στη θέση «6». Την ίδια στιγμή όμως οι «κυανοκίτρινοι» δείχνουν να έχουν λύσεις στα άλλα «μέτωπα» και αυτόματα, δεν παρουσιάζεται... ανάγκη για μεγάλο αριθμό μεταγραφών. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν από 3 ως 5, plus τους δύο πιτσιρικάδες.
Στον «άσο» μετά τον Κυριακίδη ακολουθούν οι νεαροί Κουσιάδης, Σταματόπουλος που θα «στηριχθούν». Δεν προκύπτει από πουθενά πως τα «καναρίνια» θα πάρουν γκολκίπερ και λογικά. Οι δύο τελευταίοι έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν.
Στα δεξιά της άμυνας είναι οι Μαρινάκης, Μύγας, Γιαννιώτης, στα αριστερά οι Ρότσα, Τσοκάνης, Παρράς και στα στόπερ οι Μιχάι, Αργκους, Χαντάκιας και ο Μάλλης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Αμφίλοχο. Αρα ίσως αποκτηθεί ακόμη ένας.
Στους ανασταλτικούς μέσους κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει ο Αγρόδημος, θα πάρει ευκαιρίες ο Νταλακούρας από την Κ20 και αυτό μεταφράζεται σε τουλάχιστον μία προσθήκη στον «κόφτη». Δεν θα είναι έκπληξη πάντως αν υπάρξουν δύο.
Στο «8» ο Μάρκος Πάουλο συνεχίζει, ο Βασιλούδης άρχισε να παίρνει ευκαιρίες, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί εκεί να αγωνιστεί και ο Ιταμπέλ.
Ο τελευταίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη, λόγω ενός τραυματισμού δεν έπαιξε πολύ και ουσιαστικά ο Αργεντινός χαφ λογίζεται ως «μεταγραφή» καθώς τον έχουμε δει λίγο. Η «καλή» του θέση είναι πίσω από τον φορ, όπου υπάρχουν ακόμη οι Ντίας, Μάζουρεκ, Κλέσιο, ο Κόκκορης που φαίνεται ότι έρχεται από τον Παναιγιάλειο, όπως και ο Ουίλιαν. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επίσης λογίζεται ως «νέος», αφού έπαιξε λίγο την περασμένη σεζό, αλλά στα έξι ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ετσι στη μεσοεπιθετική γραμμή οι «κυανοκίτρινοι» θα προχωρήσουν σε μία προσθήκη, ενός παίκτη που θα παίζει στα άκρα.
Οσο για τον φορ, παραμένει ο Μοράρ, υπάρχει ο νεαρός Βακράκος και θα τους πλαισιώσει ακόμη ένας στράικερ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ρουμάνο. Αρα στο Αγρίνιο δεν θα κληθούν να αλλάξουν πολλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πάνε για λίγους και καλούς.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κυριακίδης
Κουσιάδης
Σταματόπουλος
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Μαρινάκης
Μύγας
Γιαννιώτης
ΣΤΟΠΕΡ
Μιχάι
Αργκους
Χαντάκιας
Μαλής
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (;)
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Τσοκάνης
Ρότσα
Παρράς
ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (;)
Αγρόδημος (;)
Νταλακούρας
«ΟΚΤΑΡΙ»
Μάρκος Πάουλο
Βασιλούδης
ΤΡΙΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡ
Ντίας
Μάζουρεκ
Κλέσιο
Ουίλιαν
Ιταμπέλ
Κόκκορης (;)
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ΦΟΡ
Μοράρ
Βακράκος
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα