Επιστρέφει κι απαντάει στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Επιστρέφει κι απαντάει στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

Νίκος Μαρούδας
Επιστρέφει κι απαντάει στον Ατρόμητο ο Ρισβάνης

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και στο τέλος της εβδομάδας επιστρέφει στην Αθήνα κι απαντάει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Ατρόμητος.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μετά την απόκτηση του Ηρακλή Γαρουφαλιά οι επόμενες εξελίξεις που θα τρέξουν και θα καταλήξουν είτε θετικά είτε αρνητικά για τον Ατρόμητο, είναι αυτές των Ρισβάνη και Γιαννούλη. Τόσο για τον πρώτο, όσο και για τον δεύτερο οριστικές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε στο τέλος της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα αμυντικό, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας του κατατέθηκε η επίσημη πρόταση συνεργασίας από τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να ζητά λίγες μέρες προθεσμία για να απαντήσει. Αυτές τις μέρες ο Ρισβάνης βρίσκεται στη Σαντορίνη όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και η οριστική του απόφαση θα δοθεί με την επιστροφή του στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

Το αργότερο έως το Σάββατο αναμένεται λοιπόν να έχουμε οριστική εξέλιξη στο ζήτημα αυτό, με τις πιθανότητες αυτή την στιγμή να είναι υπέρ της παραμονής του Ρισβάνη στο Περιστέρι. Ωστόσο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας η μπάλα παραμένει χαμηλά κι από τις δύο πλευρές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα