Ανακοίνωσε Χιμένεθ ο Αστέρας (vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Χιμένεθ ο Αστέρας (vid)

bet365

Την απόκτηση του 27χρονου μέσου Χοσέ Λουίς Βαλιέντε Χιμένεθ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μεταγραφών συνέχεια στον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου μέσου Χοσέ Λουίς Βαλιέντε Χιμένεθ. Το νέο απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλικάντε και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αλθίρα, Ολιμπίκ, Λεβάντε και Γέιδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων έχει ως εξής: «Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1991 στη Βαλένθια και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και επέλεξε τον αριθμό 6 για τη φανέλα του.

«Κίνητρο η παρουσία του Αστέρα στο Europa League»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Ηρθα σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Η παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ στο Europa League είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους που έχει και μαζί με όλα τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο ελπίζω να τα καταφέρουμε».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2007-2011 Alicante C.F.

2011-2014 U.D. Alzira

2014-2015 C.D. Olimpic 34-2

2015-2016 Levante U.D. SAD 34

2016-2018 Lieida Esportiu 71

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα