«Χρειάζεται 3 εκατ. ευρώ για Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας»

«Χρειάζεται 3 εκατ. ευρώ για Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας»

«Χρειάζεται 3 εκατ. ευρώ για Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας»

bet365

Η μεταγραφή του Μάρκο Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα μόνο εύκολη υπόθεση δεν θεωρείται με τους Σέρβους να τονίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν παραχωρεί δανεικό τον Γερμανό εξτρέμ αφού προσδοκά σε οικονομικά οφέλη.

Σερβία - Χιλή! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τις προηγούμενες μέρες οι Σέρβοι έκαναν λόγο για σχεδόν σίγουρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μάρκο Μάριν, ωστόσο οι πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική καθώς καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Μάριν δείχνει διατεθειμένος να πέσει από το 1,2 εκατ. ευρώ, ποσό με το οποίο αμείβεται ετησίως στον Ολυμπιακό, στις 800.000 ευρώ, ωστόσο αξιώνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Σέρβους.

Το σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται για το συμβόλαιο δεν είναι αρκετό, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mozzartsport ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης με την μορφή δανεισμού από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Μάριν εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 1,5 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου το κόστος για τον Ερυθρό Αστέρα εκτινάσσεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα