Νέα Φιλαδέλφεια: Με διαπιστεύσεις θα κυκλοφορούν οι κάτοικοι την ημέρα του τελικού του Conference League

To γήπεδο της ΑΕΚ

bet365

Ο τελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αστακός» αναμένεται να είναι η Νέα Φιλαδέλφεια την ημέρα του τελικού του Conference League.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας θα έχουν διαπιστεύσεις για να μπορούν να βγουν από το σπίτι τους και να επιστρέψουν στις 29 Μαΐου.

«Θα σας πάρουν τηλέφωνο από την UEFA και θα σας στείλουν διαπίστευση για να μπορείτε να κυκλοφορείτε την ημέρα εκείνη», είναι η οδηγία.

Οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας μοιράζουν πόρτα - πόρτα ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνουν τους κατοίκους της περιοχής για τις διαπιστεύσεις τους και τους καλούν να επικοινωνήσουν με το δήμο για περισσότερες οδηγίες.

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου με τα μέτρα της ΕΛΑΣ να περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου». Επίσης ενημερώνουν τους κατοίκους ότι «θα εκδοθούν και θα τους παρασχεθούν επίσημες διαπιστεύσεις».

Το έγγραφο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, στο έγγραφο δεν αναφέρεται η προέλευση των διαπιστεύσεων, στην προφορική ενημέρωση όμως τους λένε ότι θα είναι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA). Ο τελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα