Συμφωνία Παναθηναϊκού με Δώνη!

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Δώνη!

Gazzetta team
Συμφωνία Παναθηναϊκού με Δώνη!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με τους Παϊρότζ Πιεγκσμπονσάντ και Νίκο Νταμπίζα.

Ιταλία – Ολλανδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι του θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τους Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Νίκο Νταμπίζα όπου κι επικυρώθηκε και τυπικά το deal.

Πλέον αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις με τον Γιώργο Δώνη να ξεκινάει άμεσα τον αγωνιστικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Τα της συμφωνίας επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ με ενημέρωση στην οποία τονίζει πως: «έγινε η πρώτη γνωριμία Παϊρόιτζ με Δώνη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολύ καλό κλίμα και δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις».

Η προπονητική καριέρα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού»

Μετά από μια πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να γίνει προπονητής. Πρώτη του ομάδα ο Ηλυσιακός το 2002 τον οποίο ανέβασε από τη Δ΄ στη Β΄ Εθνική κατηγορία σε δυο χρόνια.

Από εκεί μετακόμισε στην Λάρισα την οποία ανέβασε στα μεγάλα σαλόνια μετά από χρόνια απουσίας. Το 2006 προκρίθηκε στο Ιντερτότο, ενώ την επόμενη σεζόν το 2007 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι επιτυχίες συνεχίζονται και το 2008 μπαίνει με την Λάρισα στους ομίλους του κυπέλλου UEFA αποκλείοντας την Μπλάκμπερν Ρόβερς (2-0, 1-2).

Ο κύκλος του στην Λάρισα κλείνει και λέει το ναι στην πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη να αναλάβει την ΑΕΚ. Εκεί όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε και το Νοέμβριο του 2008 αποχωρεί. Τον Απρίλιο του 2009 ανέλαβε τον Ατρόμητο Αθηνών, με τον οποίο έφτασε σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2010-11, όπου και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 3-0 από την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αλλά αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο. Μετά την Ελλάδφα μετακομίζει στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ μπήκε και στους ομίλους του Champions League.

Τον Φεβρουάριο του 2015 αναλαμβάνει την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία και αποχωρεί τον Μάιο του 2016 έχοντας κατακτήσει τρεις τίτλους. Ακολούθησε η Αλ Σαρτζά από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε ξανά τον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο αγωνίστηκε ξανά στους ομίλους του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα