Τα είπαν Πιενγκπονσάντ - Νταμπίζας

Τα είπαν Πιενγκπονσάντ - Νταμπίζας

Gazzetta team
Τα είπαν Πιενγκπονσάντ - Νταμπίζας

bet365

Παϊρόζ Πιενγκπονσάντ και Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και συζήτησαν τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ξεκαθαρίζει το θέμα του Γιώργου Δώνη μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως είχατε διαβάσει από χθες, ο Παϊρόζ Πιενγκπονσάντ αναμενόταν να συναντηθεί σήμερα με τον Νίκο Νταμπίζα για να συζητήσουν τα σημαντικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκό.

Παίζετε στα Διεθνή Φιλικά & κερδίζετε* στο Παγκόσμιο Κύπελλο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ το «παρών» έδωσε και ο γιος του Πιενγκπονσάντ. Στη συνάντηση έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο, καθώς και το πρόβλημα με τον περιορισμό που επίκειται στα μεταγραφικά.

Φυσικά, στις συζητήσεις, τέθηκε και το θέμα του Γιώργου Δώνη για την τεχνική ηγεσία, κάτι που, όπως έχετε ενημερωθεί, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τη Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα