Τα είπαν Αλαφούζος-Πιενγκπονσάντ

Τα είπαν Αλαφούζος-Πιενγκπονσάντ

Gazzetta team
Τα είπαν Αλαφούζος-Πιενγκπονσάντ

bet365

Σε καλό κλίμα και αναλύοντας τα δεδομένα για το τελικό στάδιο του ελέγχου και την μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα είπαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Παϊρόι Πιενγκπονσάντ. Αύριο το ραντεβού με τον Νταμπίζα. Στον... αέρα η υπόθεση Δώνη.

Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά χωρίς να υπάρχουν απρόοπτα προς το παρόν και η άφιξη του Παϊρόι Πιενγκπονσάντ δείχνει πως η υπόθεση προχωρά. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε ραντεβού το μεσημέρι του Σαββάτου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Συζήτησαν για το τελικό στάδιο των επαφών, την στελέχωση της ομάδας και ζητήματα που αφορούν την επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού». Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ αύριο ο Πιενγκπονσάντ θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα.

Από κει και πέρα, ούτε και σήμερα ξεκαθάρισε το αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην πρόσληψη του Γιώργου Δώνη και το θέμα είναι στον... αέρα. Μέχρι την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα αλλά όσο καθυστερεί το «τριφύλλι», τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα