Τα έργα προχωρούν, η Αγιά Σοφιά παίρνει μορφή (pics & vid)

Τα έργα προχωρούν, η Αγιά Σοφιά παίρνει μορφή (pics & vid)

Τα έργα προχωρούν, η Αγιά Σοφιά παίρνει μορφή (pics & vid)

bet365

Οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια τρέχουν γρήγορα και ήδη το γήπεδο της Αγιά Σοφιάς έχει αρχίσει να παίρνει μορφή με τις εξέδρες να σηκώνονται ψηλότερα, όπως φαίνεται και στις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες από ψηλά.

Κάθε μέρα που περνάει φανερώνει και την εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, δίνοντας μορφή στο νέο σπίτι της Ένωσης.

Όπως φαίνεται και από το νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και από τις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ψηλά, η Αγιά Σοφιά έχει ξεκινήσει να παίρνει μορφή γηπέδου.

Φυσικά, αυτό θα είναι όλο και πιο αισθητό όσο τα έργα εξελίσσονται, τη στιγμή που αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ συνεχίζουν να περνούν καθημερινά από το εργοτάξιο και να παρακολουθούν την πρόοδο των έργων από τα κάγκελα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα