Επίσημη η παραμονή Ντίνα

Επίσημη η παραμονή Ντίνα

 Επίσημη η παραμονή Ντίνα

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 29χρονο χαφ

Παίκτης του ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Θανάσης Ντίνας, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 29χρονο χαφ. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Mια ακόμη σημαντική ανανέωση για τον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.
 
 
Ο Θανάσης Ντίνας θα φοράει και του χρόνου, τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς μετά από συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο μεταγραφών  και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη, έδωσαν τα χέρια.
 
Η δεδομένη κοινή επιθυμία των δυο πλευρών για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, είχε φανεί από τις πρώτες συζητήσεις και τη Δευτέρα (28/5), ολοκληρώθηκε.
 
Ο Θανάσης Ντίνας,ο οποίος  είχε σπουδαία συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ, ήταν στις ανανεώσεις που είχε δώσει προτεραιότητα η τεχνική ηγεσία, για το χτίσιμο της ομάδας της νέας περιόδου.
 
Δέκα γκολ, 3 ασίστ, σε 17 παιχνίδια, είχε ο 29χρονος εξτρέμ με τον ΟΦΗ από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος της περιόδου.
 
O Nτίνας είναι ο 6ος παίκτης που ανανεώνει με τον ΟΦΗ, μετά τους Παπαστεριανό, Κομεσίδη,Μπολάκη,Κοιλιάρα, Οικονόμου. Και έπεται συνέχεια.
 
Στην ανακοίνωση της, για την ανανέωση του Ντίνα, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ανέφερε:
«Κουπάτος και ...Σουπερλιγκάτος με τον ΟΦΗ μας, ο Θανάσης Ντίνας! Και του χρόνου θα ...πυροβολεί με τον ΟΦΗ μας, στην Σούπερ Λίγκ! Μπράβο Θανάση! #ofi1925»

Best of internet