Τέλος από Ξάνθη ο Μεχία

Gazzetta team
Τέλος από Ξάνθη ο Μεχία

bet365

Παρελθόν από την Ξάνθη αποτελεί ο Αλφρέντο Μεχία με τον αμυντικό μέσο από την Ονδούρα να συμφωνεί με τους ακρίτες για λύση του συμβολαίου του.

Τελευταία εβδομάδα Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του Αλφρέντο Μεχία με την Ξάνθη. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και υπήρξε συμφωνία να διακοπεί το συμβόλαιο του αμυντικού μέσου από την Ονδούρα με τους ακρίτες. Σε ενάμιση χρόνο στα Πηγάδια ο Μεχία αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ έπαιξε και 6 ματς Κυπέλλου χωρίς να σκοράρει. Από την στιγμή που αποχωρεί ο Μεχία, στην Ξάνθη είναι δεδομένο πως θα κοιτάξουν για παίκτη στην θέση αυτή.

Μιλάει με NOVA

Όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, η Ξάνθη που ακόμα δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη, μιλάει με τη NOVA, προκειμένου να συμφωνήσει με το συνδρομητικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα