Ντάριο Σρνα: Αξίζει ένα φινάλε μέσα στα γήπεδα!

Ντάριο Σρνα: Αξίζει ένα φινάλε μέσα στα γήπεδα!

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τους λόγους που οδηγούν τον ΠΑΟΚ στην απόκτηση του Ντάριο Σρνα, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/5) στη Θεσσαλονίκη. Ολα τα δεδομένα της μεταγραφής.

Ο πολύπειρος Κροάτης αμυντικός, που έχει κλείσει το 36ο έτος της ηλικίας του και κουβαλάει μια πλούσια καριέρα στην πλάτη του, προέκυψε περισσότερο μέσα από την επιθυμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ να προσθέσει μια ακόμη ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις μεγάλες παραστάσεις, που έχει ο γεννημένος την Πρωτομαγιά του 1982 στην πόλη Μέτκοβιτς της Κροατία, όπως και την τεράστια επιθυμία του να τελειώσει την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του μέσα στα γήπεδα, με ψηλά το κεφάλι.

Πληγωμένος από την υπόθεση ντόπινγκ (βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών σε ξαφνικό έλεγχο που είχε γίνει το Μάρτιο του 2017 στην προπόνηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ) ο Ντάριο Σρνα δήλωνε μόλις χτες (22/5) στο «Sportske Novosti» την πρόθεσή του να επιστρέψει (από τις 22 Αυγούστου και μετά όταν λήγει η ποινή των 17 μηνών που του επιβλήθηκε) στα γήπεδα και να παίξει ποδόσφαιρο.

«Μου αξίζει να τελειώσω την καριέρα μου στο γήπεδο. Να τιμήσω την οικογένειά μου και τους οπαδούς, παίζοντας ποδόσφαιρο για έναν ακόμη χρόνο. Δεν θα είμαι στην Σαχτάρ, σίγουρα πάντως θα παίξω κάπου αλλού γιατί το θέλω», έλεγε ο Κροάτης αμυντικός των 134 συμμετοχών στην εθνική ομάδα της χώρας του, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τον ΠΑΟΚ. Το σίγουρο ήταν πως είχε αποφασίσει να «κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια» μακριά από την αγαπημένη του Σαχτάρ στην οποία πήρε μεταγραφή σε ηλικία 21 ετών από την Χάιντουκ Σπλιτ το καλοκαίρι του 2003.

Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν αυτός που τον υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/5) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και μετά το αρχικό πάγωμα των «ασπρόμαυρων», που μιλούσαν για προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον γιο του Ιβάν Σαββίδη και του Σρνα, όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους.

Στο «Μακεδονία Παλλάς», παρουσία του Λούμπος Μίχελ και του γνωστού Ουκρανού μάνατζερ Βαντίμ Σαμπλί, έγιναν οι πρώτες συζητήσεις για τους όρους του συμβολαίου και των όρων της συμφωνίας που προτείνει ο ΠΑΟΚ στον έμπειρο αμυντικό. Οι «ασπρόμαυροι» έψαχναν για μια ποιοτική λύση στα μετόπισθεν, πίσω από το Λέο Μάτος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να γνωρίζει πολύ καλά, μέσω του πατέρα του Μιρτσέα, για το ποιος είναι ο Κροάτης ποδοσφαιριστής και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει κανένα πρόβλημα να προσθέσει άλλη μια ισχυρή προσωπικότητα στα αποδυτήρια της Τούμπας, αυτή ενδεχομένως να είναι και η απάντηση στο «ναι» που έδωσε ο 49χρονος προπονητής του «Δικεφάλου», για έναν παίκτη 36 ετών, που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2017.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν «τρελαίνεται» στα 36 του χρόνια «να παίξει καμιά 40αρια παιχνίδια βασικός», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στη Μικράς Ασίας, ενώ έχει την όρεξη και τη διάθεση να παραμείνει ενεργός για ακόμη ένα χρόνο και να κλείσει την καριέρα του με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί, μέσα στα γήπεδα και με ψηλά το κεφάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα