Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στις 30 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, με το βασικό στάδιο αυτής να πραγματοποιείται στο Καρπενήσι.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 30 Ιουνίου 2018 θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, ξεκινώντας με εργομετρικά το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7 στο ΠΕΑΚΙ.

Δευτέρα και Τρίτη, 02/07 και 03/07 αντίστοιχα, σε 2 γκρουπ θα ακολουθήσουν αιματολογικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι τη Δευτέρα 02/07 στις 18.30. Ακολούθως θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι τις 15/7, όπου και θα αναχωρήσουν για την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ στο Καρπενήσι από τις 15 Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου 2018 για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα