Το ραντεβού με Σρνα και ο… συναγερμός!

Το ραντεβού με Σρνα και ο… συναγερμός!

Το ραντεβού με Σρνα και ο… συναγερμός!

Ένα ραντεβού του Γιώργου Σαββίδη με τον Ντάριο Σρνα προκάλεσε «συναγερμό» στον ΠΑΟΚ. Πάντως, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά αναφορικά με τον 36χρονο Κροάτη πολύπειρο αμυντικό. 

Χάκεν – ΑΪΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις 

Ο Κροάτης αμυντικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/5) στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο λόγος της παρουσίας του έχει να κάνει με ένα προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον Γιώργο Σαββίδη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν  και θα συζητήσουν στη διάρκεια της ημέρας για ποδοσφαιρικά ζητήματα, παρουσία του Νίκου Σαββίδη και του Λούμπος Μίχελ, και δεν προκύπτει -προς το παρόν- ότι ο 36χρονος Ντάριο Σρνα ήρθε για να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνο το θέμα της ηλικίας του, αλλά και αυτό της τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένων ουσιών έως τις 22 Αυγούστου, που κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωση συνεργασίας των δύο πλευρών. Αλλά ας περιμένουμε...

Απομένει εντός των επόμενων 24ωρων να ξεκαθαριστεί από πλευράς ΠΑΟΚ τι ακριβώς συμβαίνει με τον πολύπειρο Κροάτη ποδοσφαιριστή.    

Best of internet