Δίδυμο από την Λάτσι «χτυπάει» ο Πανιώνιος (pics)

Δίδυμο από την Λάτσι «χτυπάει» ο Πανιώνιος (pics)

bet365

Ο Πανιώνιος έχει στρέψει τα βλέμματα στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην Λάτσι της οποίας έχει χτυπήσει την πόρτα για το δεκάρι της τον Μίρτο Ουζούνι, και τον στόπερ της Χαράλαμπο Κιάκι.

Ερεμπρο – Κάλμαρ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα δίχτυα του στην Αλβανία έχει απλώσει ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι», σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην γείτονα χώρα, βρίσκονται σε συζητήσεις με την Λάτσι για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών της.

Συγκεκριμένα του 22χρονου επιτελικού μέσου Μίρτο Ουζούνι ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και στα άκρα. Ο Ουζούνι είναι διεθνής με την Under21 της Αλβανίας και την φετινή σεζόν μετράει 35 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας οκτώ γκολ και 4 ασίστ.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Πανιώνιος έχει δείξει ενδιαφέρον είναι ο Λάμπης Κιάκι. Ο 24χρονος ομογενής στόπερ, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ πριν μετακομίσει σε ηλικία 19 ετών στους μικρούς της Βαρέζε. Στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Βερόνα, Κάρπι, και Παρτιζάν Τιράνων, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είναι ποδοσφαιριστής της Λάτσι.

Την φετινή σεζόν μετράει 31 συμμετοχές και ένα γκολ με το συμβόλαιο του να λήγει στο τέλος της σεζόν (στην Αλβανία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ποδοσφαιρική χρονιά), σε αντίθεση με του Ουζούνι που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα