Κεφάλαιο Σίλβα Κλέιτον

Κεφάλαιο Σίλβα Κλέιτον

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν θα συνεχίσει στην Ουμρανίγεσπορ και η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα του
Οπου και να πάει ο Σίλβα Κλέιτον, πάντα η Ελλάδα θα είναι η δεύτερη πατρίδα του. Βλέπετε ο Βραζιλιάνος χαφ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα μέρη μας, έκανε οικογένεια εδώ και «ρίζωσε». Κατά σειρά αγωνίστηκε σε Μεσσηνιακό, Καλαμαριά, Λάρισα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη, ενώ η τελευταία διετία τον βρήκε στην Κύπρο και την Τουρκία με τις Ομόνοια και Ουμρανίγεσπορ αντίστοιχα. Σε αμφότερες έκανε ισάριθμες γεμάτες σεζόν, 31 και 24 ματς αντίστοιχα, και πλέον έληξε η συνεργασία του με την τελευταία.
Αυτόματα ο 35χρονος χαφ κυκλοφορεί ως free agent και το όνομά του ενδέχεται να «παίξει» για όσους αναζητούν παίκτη στον άξονα και όχι μόνο (π.χ. Ατρόμητος, Αρης ή ακόμα και ΑΕΛ). Οπότε ίσως υπάρξουν εξελίξεις, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα