Παίρνει Κάσσο η ΑΕΛ

Παίρνει Κάσσο η ΑΕΛ

Παίρνει Κάσσο η ΑΕΛ

bet365

Την δεύτερη μεταγραφή της έκανε η ΑΕΛ με τους... βυσσινί μετά τον Νίκο Καρανίκα να αποκτούν και τον 26χρονο μέσο Πασχάλη Κάσσο.

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για την ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί μετά το Νίκο Καρανίκα έκαναν δικό τους και τον 26χρονο μέσο Πασχάλη Κάσσο, καθώς έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Κάσσος θα αποκτηθεί για τα επόμενα τρία χρόνια με τους Θεσσαλούς να θέλουν να δημιουργήσουν έναν κορμό που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην θέση που αξίζει να βρίσκεται.

Το νέο απόκτημα της ΑΕΛ έχει γεννηθεί στις 5/12/1992 στον Βώλακα Δράμας και ξεκίνησε την καριέρα του στην Προσοτσάνη, στην συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Δόξα Δράμας έχοντας γεμάτες χρονιές (21 και 24 συμμετοχές), παίρνοντας μεταγραφή για τον Ηρακλή. Στον «γηραιό» την πρώτη χρονιά έπαιξε 21 παιχνίδια σκοράροντας 4 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στην Super League, εκεί που ωστόσο είχε 2 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλωνας Σμύρνης όπου με 18 συμμετοχές και 2 τέρματα βοήθησε τους «κυανόλευκους» να ανέβουν στα... μεγάλα σαλόνια, ενώ φέτος έπαιξε στον Άρη έχοντας 19 αγώνες και 3 γκολ, βοηθώντας και τους... κίτρινους να επιστρέψουν στην Super League.

Πήρε άνετα την αδειοδότηση

Στο θέμα της αδειοδότησης που όπως είναι λογικό... καίει πολλές ομάδες, η ΑΕΛ δεν είχε κανένα θέμα, με τους «βυσσινί» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να παίρνουν χωρίς προβλήματα την αδειοδότηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα