«Final 2018»: Το δεύτερο τρέιλερ (vid)

«Final 2018»: Το δεύτερο τρέιλερ (vid)

Gazzetta team
«Final 2018»: Το δεύτερο τρέιλερ (vid)

bet365

To δεύτερο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ «Final 2018», που ετοιμάζει και θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργεί το «mini movie», ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στο οποίο παρουσιάζεται η προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό, αλλά και τα μεθεόρτια της κατάκτησης σε ΟΑΚΑ και Θεσσαλονίκη,

Οι κάμερες ήταν παντού και κατέγραψαν κάθε δευτερόλεπτο της ομάδας, την εβδομάδα πριν τον τελικό και το ντοκιμαντέρ θα δοθεί στη δημοσιότητα σε λίγες ημέρες.

«Τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν. Όπως τα έζησαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Όπως ο The General Ράζβαν Λουτσέσκου. Το PAOK TV κλείνει την πόρτα στην εσωστρέφεια και κάνει ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον. Έρχεται το Final2018 The Movie. Ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής του PAOK TV», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα