Καμία νέα πρόταση για Πρίγιοβιτς!

Καμία νέα πρόταση για Πρίγιοβιτς!

Καμία νέα πρόταση για Πρίγιοβιτς!

Από τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν πως η Αλ Νασρ δεν έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Πρίγιοβιτς, τονίζοντας πως ο Σέρβος δεν παραχωρείται αν δεν καλυφθεί η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων του.

Ο... αραβικός καπνός που άναψε φαίνεται ότι δεν έχει φωτιά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Πρίγιοβιτς φέρόταν να έχει συμφωνήσει με την Αλ Νασρ, με τα δημοσίευματα μάλιστα να αναφέρουν και συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι Γερμανοί το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως τα χρήματα που θα λάβει ο ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια για να αποκτήσει από το Αμβούργο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο ξεκαθάρισε πως στα χέρια του δεν έχει καμία νέα πρόταση από την Αλ Νασρ, μετά από εκείνη που έφτασε περίπου μια βδομάδα πριν το τελικό Κυπέλλου, ήταν ύψους 4.5 εκατομμυρίων και απορρίφθηκε χωρίς συζήτηση.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» παραχώρησαν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από δέκα εκατομμύρια, όσο είναι το ποσόν της ρήτρας του. Άλλωστε δεν έχουν κανέναν λόγο να τον πουλήσουν αν δεν καλυφθεί η ρήτρα, αφού θέλουν πάνω του να χτίσουν την επίθεση για την επόμενη χρονιά. 

Best of internet