Αρέσει και προχωράει του Αστρά

Αρέσει και προχωράει του Αστρά

bet365

Ο Λευτέρης Αστράς αποχώρησε από τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται να συνεχίσει στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο έχει ξεκινήσει ήδη επαφές.

Ο 21χρονος πορτιέρο πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο και όπως φαίνεται δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει επαφές με τον Απόλλωνα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Λυών - Νις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την κάλυψη του Χουάντερσον (ανανέωσε για δύο χρόνια) και από την στιγμή που και από τις δύο πλευρές υπάρχει θετική διάθεση συνεργασίας δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει ευτυχή κατάληξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα