«Τέλος» από τη Λαμία ο Βάντερσον

«Τέλος» από τη Λαμία ο Βάντερσον

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έλυσε την Παρασκευή το συμβόλαιό του με τους Φθιωτούς, μετά από μια σεζόν με προβλήματα στην επικοινωνία και πειθαρχικά παραπτώματα.

Η «σέντρα» στη συνεργασία μεταξύ Βάντερσον και Λαμίας φάνηκε να γίνεται υπό ευνοϊκούς όρους. Στην παρθενική του σεζόν στην Superleague Σουρωτή, ο σύλλογος έψαχνε για ποιοτικούς παίκτες με όρεξη να παίξουν και να αναδειχθούν, βοηθώντας παράλληλα και την ομάδα στα πρώτα «πατήματά» της στα «σαλόνια». To πρώτο γκολ του δε, την 3η αγωνιστική, στο μεγάλο «διπλό» των Φθιωτών στην Τρίπολη επί του Αστέρα (1-3), φάνηκε να δίνει το «στίγμα» ενόψει της συνέχειας.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ωστόσο έκτοτε, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να αποκτήσει συνέχεια στο παιχνίδι του και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Το προαναφερθέν ήταν το μοναδικό τέρμα σε 22 συμμετοχές, ενώ με άλλα δυο στο Κύπελλο έφτασε τα 3 σε 26 αγώνες στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Επιπρόσθετα, ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη κατέστησαν τη συνεργασία ακόμα πιο προβληματική. Ο Βάντερσον είχε παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο τον χρησιμοποιούσε ο Μπάμπης Τεννές, δηλαδή στα πλάγια της επίθεσης και με αμυντικά καθήκοντα στην υποστήριξη των μπακ, με τον 24χρονο να δυσανασχετεί, θεωρώντας πως δεν μπορεί να προσφέρει στη συγκεκριμένη θέση και πως δεν είναι «ελεύθερος» να κάνει το παιχνίδι του. Από την πλευρά του, ο Έλληνας προπονητής είχε στις τάξεις του έναν παίκτη που γκρίνιαζε πολύ και προσέφερε λίγο, ειδικά για παίκτη που χρησιμοποιούσε ως βασικό στα περισσότερα παιχνίδια (20).

Συνολικά ο σύλλογος είχε παράπονα από τη συμπεριφορά του παίκτη, που έμεινε εκτός αποστολής σε κάποιες περιπτώσεις μέσα στη σεζόν εξαιτίας της συμπεριφοράς του κι έτσι την Παρασκευή ο παίκτης ειδοποιήθηκε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος Ιουνίου. Η επίσπευση των διαδικασιών σχετίζεται και με τις προτάσεις που έχει ο Βραζιλιάνος από ομάδες της Τσβάιτελίγκα στη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σαουδική Αραβία, όπως επίσης και από τη Superleague, με τον ίδιο να τις εξετάζει με την (Ελληνίδα) σύζυγό του, ώστε να καταλήξει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται πως από τη Λαμία έχουν ήδη αποχωρήσει οι Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Άντρονικ και Άστσεριτς, ενώ υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τους Πετρόπουλο, Πλιάτσικα και Δημούτσο. Για τις μεταγραφές πάντως θα αποφασιστούν όλα όταν διευθετηθεί η εκκρεμότητα του προπονητή, με την παραμονή του Μπάμπη Τεννέ να είναι το ενδεχόμενο με τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα