Σπανός: «Στόχος ξανά η πεντάδα»

Σπανός: «Στόχος ξανά η πεντάδα»

Gazzetta team
Σπανός: «Στόχος ξανά η πεντάδα»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός τόνισε πως ο Ατρόμητος δεν θα κάνει τόσες μεταγραφές όσο την περσινή σεζόν, αλλά και για τον στόχο της νέας σεζόν που είναι ξανά η είσοδος στην πεντάδα.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου στην Live Sport:

Για τον αριθμό των μεταγραφών: Ναι δεν θα φτάσουμε σε τέτοιο αριθμό. Έχουμε έναν καλό κορμό, θα δούμε και τι θα γίνει με τις ανανεώσεις με παίκτες όπως ο Ντιγκινί, που έχουμε επικοινωνία. Θα δούμε πόσους χρειαζόμαστε σε σχέση και με τα παιδιά που θα μείνουν. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε τόσες μεταγραφές.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εάν η πεντάδα είναι στόχος και πάλι του πρωταθλήματος: «Τα τελευταία επτά χρόνια, φτάσαμε πέντε φορές με εισιτήριο στα προκριματικά του Europa League. Εύκολο είναι να είσαι στην πεντάδα, το δύσκολο είναι να παραμείνεις. Θέλουμε και τώρα να δείξουμε μια τέτοια σταθερότητα και να είμαστε μέσα στην πεντάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα