Ο Ρισβάνης, αλά Γιαννιώτα;…

Ο Ρισβάνης, αλά Γιαννιώτα;…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος επιχειρεί μέσα από το blog του στο gazzetta να προσεγγίσει λίγο το θέμα Ρισβάνη στον Ολυμπιακό.

Δια στόματος του ίδιου του Πέδρο Μαρτίνς, μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός θα φωνάξει πίσω τέσσερα Ελληνόπουλα, τον Τσιμίκα, τον Σιώπη, τον Σάλιακα και τον Μανθάτη, από τους δανεικούς που έχει δώσει.

Άραγε, να ξέχασε ο Πορτογάλος τον Ρισβάνη, που κι αυτός βρίσκεται στην ίδια κατηγορία; Αν θέλετε την εκτίμηση μου, όχι, δεν τον ξέχασε. Η μη αναφορά του ονόματος του υψηλόσωμου στόπερ, νομίζω ότι δείχνει πως πολύ απλά δεν είναι στις προτεραιότητες του προπονητή. Δεν τον κόβω τον Μαρτίνς για άνθρωπο που λέει τέσσερις παίκτες (κι είπε και ένα ακόμη Ελληνόπουλο, τον Μάνο, ο οποίος είναι μεταγραφή) και έτσι απλά «ξεχνάει» έναν πέμπτο, τον Ρισβάνη.

Κι εδώ έχουμε να σημειώσουμε τρία πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι κατά κοινή ομολογία πρόκειται περί ενός πολύ καλού στόπερ. Για την ακρίβεια προέρχεται από τρεις πολύ καλές και γεμάτες σεζόν και δη με ομάδες του επιπέδου του Πανιώνιου (πέρσι και πρόπερσι) και του Ατρόμητου (μία, φέτος). Να υπενθυμίσω ότι ο Πανιώνιος αυτές τις δύο σεζόν μπήκε στα πλέϊ οφς κι ο Ατρόμητος φέτος τερμάτισε 4ος, ένα πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία. Μιλάμε για ένα παιδί 24 στα 25. Επιπλέον μόλις τις προάλλες χρήστηκε και διεθνής, ενώ έχει πίσω του και την προϊστορία του στον Παναθηναϊκό, άρα ξέρει από μεγάλη ομάδα.

Το τρίτο, όμως, είναι ότι αν όντως ο Μαρτίνς, που εγώ έτσι καταλαβαίνω, δεν ‘ψήνεται’ μαζί του, θα έχουμε έναν ακόμη προπονητή, που εκφράζει την άποψη ότι δεν του κάνει ο Ρισβάνης για τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος ήταν ο Χάσι, ο οποίος τον είχε κόψει από την προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι. Ο δεύτερος θα είναι ο Πορτογάλος. Κι ενδιάμεσα, ο Λεμονής ποτέ δεν έδειξε ενθουσιασμό για να έπαιρνε πίσω ο Ολυμπιακός τον συγκεκριμένο παίκτη.

Μακάρι να βλέπω λάθος, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί ο Ρισβάνης να εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Γιαννιώτα, για τον οποίο όλοι λέμε ότι θα έπρεπε να πάρει τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό, γιατί το άξιζε, αλλά κανείς προπονητής δεν του τις έδωσε, ούτε ο Μάρκο Σίλβα, ούτε ο Βίκτορ, ούτε ο Χάσι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.