Οι καλύτεροι αμυντικοί της Nova

Gazzetta team
Οι καλύτεροι αμυντικοί της Nova

bet365

Στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς βρέθηκαν οι Σπύρος Ρισβάνης, Λέο Μάτος, Λεονάρντο Κούτρης, Αντελίνο Βιερίνια, Ανέστης Αναστασιάδης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης.

Αναλυτικά όσα είπαν στη κάμερα της Nova:

Σπύρος Ρισβάνης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

«Αναγνωρίζεται η δουλειά που έκανα φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τιμ του Ατρόμητου. Συνεχίζω για να έρθουν κι άλλα βραβεία σαν αυτό. Υγεία να έχουμε»

Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ)

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, αν και θα ήθελα αυτό το έπαθλο να μην είναι ατομικό, αλλά ομαδικό, όπως το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε στο γήπεδο και δεν το πήραμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και με ψήφισαν για αυτό το τρόπαιο».

Μιχάλης Μπακάκης (ΑΕΚ)

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ελπίζω και την νέα χρονιά να κάνω ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα. Περισσότερο απ’όλους θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, για τη προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη την χρονιά, ανταμοιφθήκαμε παίρνοντας το πρωτάθλημα και ελπίζω πως την νέα χρονιά θα είμαστε καλύτεροι».

Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσοι ήταν μαζί μας σε αυτήν την σεζόν. Όλους όσοι μας βοήθησαν να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν αισθάνομαι πως ήμουν τόσο καλός, όμως πιστεύω πως η ομάδα ήταν πραγματικά καλή».

Δημήτρης Κουρμπέλης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και με εμπιστεύτηκαν για να πάρω αυτό το βραβείο, είμαι πολύ περήφανος, είναι τιμητικό για μένα, θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσω ακόμα περισσότερα βραβεία. Είναι πολύ τιμητικό για εμάς τους τρεις παίκτες καθώς καταφέραμε σε μια δύσκολη χρονιά να πάρουμε αυτά τα βραβεία».

Ανέστης Αναστασιάδης (ΛΑΜΙΑ)

«Ιδιαίτερη τιμή που υπάρχει αυτή η διάκριση. Νομίζω πως ήταν μια δύσκολη σεζόν και για μένα και για την ομάδα της Λαμίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την τιμή που μου έκαναν και σίγουρα αυτό το έπαθλο σου δίνει δύναμη για την συνέχεια».

Αντελίνο Βιερίνια (ΠΑΟΚ)

«Μια καλή σεζόν, όχι μόνο από την πλευρά μου αλλά από όλους μας, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα που είχαμε τους αγώνες, αλλά για όλη την εβδομάδα που παλέψαμε και δουλέψαμε για την θέση μας, αυτό το βραβείο είναι και
γι’ αυτούς. Έπαιξα σε μια θέση που δεν το περίμενα από την στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα με χρειάστηκε σε αυτήν τη θέση και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».

Λεονάρντο Κούτρης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του πρωταθλήματος, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όσους με ψήφισαν, υπόσχομαι να συνεχίσω την δουλειά και ελπίζω με περισσότερα βραβεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα