«Μάτια» στο Αλταχ-Σεντ Πόλεν

«Μάτια» στο Αλταχ-Σεντ Πόλεν

«Μάτια» στο Αλταχ-Σεντ Πόλεν

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι βρέθηκε στην χώρα του, παρακολούθησε ματς της πρώην ομάδας του και φέρεται να τσέκαρε την κατάσταση του Ντανιέλ Λουχμπάχερ
Στην Αυστρία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Νταμίρ Κάναντι και φαίνεται πως συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο κόουτς του Ατρόμητου βρέθηκε το Σάββατο σε γνώριμα λημέρια, καθώς πήγε στο Stadion Schnabelholz και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Αλτάχ με την Σεντ Πόλεν, όπου η πρώην ομάδα του ηττήθηκε με 3-1. Ετσι είχε την ευκαιρία να δει παλιούς γνωστούς και φίλους, αλλά παράλληλα, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, να τσεκάρει και παίκτες. Μάλιστα λέγεται πως στο μπλοκάκι του μπήκε το όνομα του Ντανιέλ Λουχμπάχερ, όχι ότι δεν τον ξέρει, αλλά για να δει την κατάστασή του.
Ο 26χρονος χαφ – παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ – αγωνίζεται πλέον στην Σεντ Πόλεν, αλλά «έχτισε» το όνομά του στην Ατλάχ υπό τις οδηγίες του Κάναντι. Διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του, ο Λουχμπάχερ ταλαιπωρήθηκε φέτος από έναν τραυματισμό και μόλις πρόσφατα επέστρεψε σε φουλ δράση. Μάλιστα στο τελευταίο ματς ήταν ο κορυφαίος της Σεντ Πόλεν, καθώς μοίρασε δύο ασίστ και έδειξε πως πλέον ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που είχε.
Το συμβόλαιό του με την νυν ομάδα του εκπνέει το 2019, αλλά η Σεντ Πόλεν «παίζει» να υποβιβαστεί, αφού δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Ετσι ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές. Η ουσία είναι πως ο Λουχμπάχερ μπαίνει στο «κάδρο» και όπως λέγεται στην Αυστρία, το όνομά του ενδέχεται να απασχολήσει τους Περιστεριώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα